Jajka faszerowane makrelą w sosie pomidorowym

 Składniki:

  1. Jajka 5 
  2. Makrela w sosie pomidorowym puszka 200 g
  3. Cebula Mała
  4. Sól
  5. Pieprz
Przygotowanie:

Jajka ugotować na twardo, a następnie obrać.

Cebulę obrać i pokroić w drobną kosteczką. Dodać makrelę z sosem pomidorowym. Za pomocą widelca rozgnieść makrelę i wymieszać z cebulą.

Jajka przekroić na pół. Wyjąć żółtka i dodać je do makreli. Rozgnieść całość widelcem i wymieszać. Doprawić solą oraz pieprzem.

Połówki białek napełnić farszem z makreli. Smacznego!

Zapraszam was również do odwiedzania  mojego Facebooku gdzie dodaje wszystkie swoje przepisy:


Zapraszam do oglądania filmu z przygotowań oraz do subskrybowania mojego kanału:







Brak komentarzy:

Prześlij komentarz