Składniki:
- Jajka 5 sztuk
- Tuńczyk w oleju lub sosie własnym puszka
- Szczypiorek 1/2 pęczka
- Musztarda pełna łyżeczka
- Majonez 2 łyżki
- Opcjonalnie sól lub pieprz w razie koniczności
Przygotowanie:
Jajka ugotować na twardo, obrać, przeciąć na pół i wyciągnąć żółtka.
Żółtka rozgnieść widelcem, dodać tuńczyka z puszki olewając nadmiar oleju. Dodać posiekany szczypiorek. Na koniec dodać musztardę i majonez. Wszystko razem wymieszać. W razie konieczności doprawić solą lub pieprzem.
Białka napełnić przygotowanym farszem. Smacznego!
Zapraszam was również do odwiedzania mojego Facebooku gdzie dodaje wszystkie swoje przepisy:
Zapraszam do oglądania filmu z przygotowań oraz do subskrybowania mojego kanału:
Komentarze
Prześlij komentarz