Składniki:
- Mięso ugotowane 250 g po obraniu ( u mnie mięso z rosołu kurczak i indyk)
- Kapusta pekińska mała 1/2 ok.200 g
- Papryka czerwona
- Ogórek konserwowy 4
- Kukurydza 1/2 puszki lub 1 mała
- Cebula czerwona mała
- Majonez 2 łyżki
- Jogurt naturalny lub śmietana 2 łyżki
- Sól
- Pieprz
- koperek 1/2 pęczka
Przygotowanie:
Do miski przekładamy pokrojoną kapustę pekińską, rozdrobnione mięso, pokrojone w kosteczkę paprykę, cebulę oraz ogórki. dodajemy posiekany koperek, kukurydzę.
Doprawiamy solą oraz pieprzem.
Dodajemy majonez i śmietanę. Całość mieszamy. Smacznego!
Zapraszam was również do odwiedzania mojego Facebooku gdzie dodaje wszystkie swoje przepisy:
Zapraszam do oglądania filmu z przygotowań oraz do subskrybowania mojego kanału:
Jak poczekam jak będą komentarze. Na razie jest bardzo słabo.
OdpowiedzUsuń