Składniki:
- Rzodkiewka pęczek
- Sałata masłowa
- Koperek świeży 1/2 pęczka
- Szczypiorek 1/2 pęczka
- Śmietana 12% lub 18% 2 pełne łyżki
- Sól ilość wg uznania
- Pieprz ilość wg uznania
- Cukier szczypta
Przygotowanie:
Rzodkiewkę pokroić na plasterki, półplasterki lub ćwiartki w zależności od wielkości.
umytą, osuszoną sałat porwać na mniejsze części. Dodać posiekany koperek i szczypiorek. Doprawić do smaku solą, pierzem i cukrem. Dodać śmietanę i wymieszać. Smacznego!
Zapraszam was również do odwiedzania mojego Facebooku gdzie dodaje wszystkie swoje przepisy:
Zapraszam do oglądania filmu z przygotowań oraz do subskrybowania mojego kanału:
Komentarze
Prześlij komentarz