Składniki:
- Tortellini dowolny smak 250 g
- Rzodkiewka 1/2 pęczka 6 średnich sztuk
- Ogórek szklarniowy 150 g
- Koperek mały pęczek
- Sól
- Pieprz
- Majonez łyżka
- Śmietana łyżka
Przygotowanie:
Tortellini ugotować zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Jeśli użyjemy tortellini bez mięsa dodatkowo można dodać szynkę lub kurczaka.
Do miski przekładamy tortellini, pokrojone na mniejsze kawałki rzodkiewki i ogórka. Dodać posiekany koperek. Doprawić do smaku solą oraz pieprzem. Na koniec dodać majonez i śmietanę i wymieszać. Smacznego!
Zapraszam was również do odwiedzania mojego Facebooku gdzie dodaje wszystkie swoje przepisy:
Zapraszam do oglądania filmu z przygotowań oraz do subskrybowania mojego kanału:
Komentarze
Prześlij komentarz