Pasta jajeczna z paluszkami surimi - przekąska na krakersach

 

🛒 Składniki:

✔ Subskrybuj ✔ Udostępnij ✔ Skomentuj ✔ Zostaw lajka

#pastajajecznazsurimi #przekąskiimprezowe #przekąskinakrakersach


Jajka 5
Paluszki surimi 200-250g
Rzodkiewka 4
Koperek 3 łyżki
Szczypiorek 3 łyżki
Majonez 2 łyżki
Sól
pieprz
+krakersy, chleb, grzanki

🔪 Przygotowanie:

Jajka ugotować na twardo, rzodkiewkę i paluszki surimi drobno pokroić w kosteczkę, koperek i szczypiorek posiekać.


W misce rozgnieść widelcem obrane i przestudzone jajka, dodać paluszki surimi, rzodkiewkę oraz koperek i szczypiorek. Doprawić solą oraz pieprzem, dodać majonez i wymieszać.


Tak przygotowana pasta sprawdzi się na co dzień oraz od święta. Polecam podawać na kanapkach, krakersach lub grzankach. Smacznego!

🔗 Linki:



                     
                   https://www.kulinarneprzygody.com/          

 📺 Obejrzyj:



Komentarze