Współpraca i kontakt


Dziękuję Ci, że jesteś czytelnikiem mojego bloga.



         Jestem otwarta na propozycje współpracy, między innymi w zakresie:

- testowania produktów i umieszczania przepisów z wykorzystaniem produktów na blogu,

- umieszczania banerów reklamowych na blogu.


                 Jeżeli jesteś zainteresowany współpracą lub masz jakiekolwiek pytania napisz:

monikaakoska(at)gmail.com


Firmy współpracujące:


















Komentarze

  1. Czy tu nie trzeba proszku do pieczenia? Wyrośnie biszkopt bez proszku? Proszę o szybką odpowiedź, gdyż zamierzam się zabrac za ten torcik 😋

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. odpisałam w poprzednim komentarzu :) oczywiście tak jak przepisie bez proszku :)

      Usuń
  2. Dzień dobry! Odkryłam Pani blog, gdy szukałam przepisu na chleb bez mąki. Znalazłam taki wśród Pani przepisów (chleb na bazie siemienia lnianego, płatków owsianych i pestek). Upiekłam zgodnie z przepisem, zmieniłam jedynie olej kokosowy, którego nie używam, na olej słonecznikowy. Niestety, chleb bardzo się kruszy podczas krojenia. Nie mam pojęcia, co może być tego przyczyną. Chciałabym spróbować upiec ten chlebek jeszcze raz, bo bardzo mi smakuje. Co mogę zrobić, by kolejny wypiek móc kroić na kromki? Myślałam, że może za mało jest ciepłej wody (375 ml)? Z góry serdecznie dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam z Olsztyna Kamila

    OdpowiedzUsuń

Prześlij komentarz